Le eseesega i le va o BOM ma vaega lisi

Matou te iloa o leBOM lisie manaʻomia le tele o faʻamatalaga, ae o faʻamatalaga e manaʻomia i totonu e foliga mai e le matua ese lava mai le lisi o vaega o oloa tatou te masani ai, ae e leai.O mea o loʻo manaʻomia e le lisi BOM e sili atu ona auiliili.I aso nei, PCB Future o le a tuʻuina atu ia te oe ni faʻamatalaga.O le a le tele o lou iloa e uiga i le eseesega i le va o le lisi o le BOM ma le lisi o vaega o oloa

Fonotaga PCB

1. O mea taʻitasi i totonu o le pili o meafaitino ei ai lona faʻailoga tulaga ese, le numera o meafaitino, lea e matua manino lava i meafaitino.O le vaega lautele o loʻo faʻaalia e leai ni tulafono faʻapitoa i lisi faʻamatalaga.Lisi vaega o lo'o fa'apipi'i atu i oloa ta'itasi ma e le'o amana'ia le tulaga ese o meafaitino i totonu o le atina'e.

2. O le fa'atulagaina o sootaga i le va o vaega ma matagaluega i totonu o le pili o meafaitino e tatau ona atagia ai le fa'agasologa tonu o le fa'apotopotoga.O vaega fa'apotopotoga i luga o nisi ata e le mafai ona fa'aalia i le fa'agasologa tonu o le fa'apotopotoga, ae e mafai fo'i ona fa'aalia i totonu o le pepa o meafaitino.

3. O le pili o meafaitino e tatau ona aofia ai mea mata, avanoa ma nisi mea faʻaaogaina e manaʻomia mo le oloa, ma faʻatatau i le fua faatatau agavaa o oloa faʻaiʻuga.O le lisi o vaega e le o aofia ai mea e le o faʻaalia i luga o le ata pe faʻaalia foi le aofaʻi o mea e faʻaaogaina.Ole lisi BOM e masani ona faʻaaogaina mo le fuafuaina ma le pulea.O le mea lea, i le mataupu faavae o mea uma fuafuaina e mafai ona aofia i le lisi BOM.

Fonotaga PCB

 

4. E tusa ai ma manaʻoga o le pulega, i vaega eseese o foliga, e pei o le lafoina, faʻailoga avanoa, vaega faʻapipiʻi ma vaega masini ma toe valiina vaega o lanu eseese, e tatau ona tuʻuina atu tulafono laiti i le pili o mea e iloagofie ai ma pulea.O lisi o vaega e le masani ona taulimaina i lenei auala.

5. O fea mea e tatau ona lisiina i luga o le pili o meafaitino e matua fetuutuunai ma e mafai ona suia e le tagata faʻaoga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaosiga o vaega faʻamaufaʻailoga e manaʻomia ai se faʻailoga faʻapitoa e faʻaopoopo i le uʻamea mata.Pe a fausia se pili o meafaitino, e mafai ona e tautau le limu o se vaega outsourced i luga o le vaega pito i lalo o le vaega faailoga tusi.O lona sootaga ma le aofaʻi o vaega faʻailoga o le faʻaogaina o le faʻaogaina.

6. O le faasologa o vaega tetele ma vaega laiti i le lisi o le BOM e tatau ona atagia ai le faʻatonuga o le faʻapotopotoga o vaega taʻitasi.O le faasologa o numera o vaega i le lisi o vaega e masani lava mo le faigofie o le tusi.

Mai le ono pito i luga, e le faigata ona vaʻaia o le lisi o le BOM e sili atu le faʻamaoni nai lo le lisi o vaega masani, ae e sili atu ona fetuutuunai ma saoloto.O se tasi foi lea o auaunaga faigofie e mafai e le alamanuia PCB ona tuʻuina atu i tagata faʻatau i aso nei.O le fa'amoemoe ia tu'uina atu i tagata fa'atau le tele o le sa'olotoga ma le fetuutuuna'i e filifili po'o fea vaega latou te mana'o e fa'apipi'i.

PCBFuture tu'uina atu auaunaga fa'apotopotoga PCB uma, e aofia aigaosiga PCB, vaega sourcing ma PCB potopotoga.O tatouTurnkey PCB'au'aunaga e fa'aumatia lou mana'oga e fa'atautaia le tele o fa'atau oloa i le tele o taimi fa'avaitaimi, ma fa'atupuina ai le fa'ateleina o le lelei ma le fa'atauga.I le avea ai o se kamupani faʻaleleia lelei, matou te tali atu atoatoa i manaʻoga o tagata faʻatau, ma mafai ona tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa ma faʻapitoa e le mafai e kamupani tetele ona faʻataʻitaʻi.E mafai ona matou tuʻuina atu ia te oe se auaunaga sili atu.

 

网络释义
BOM Lisi:元器件清单

 


Taimi meli: Au-04-2022