E afaina ai le tino o le tagata le PCB fono laupapa?

O le a leFonotaga PCBlaupapa e afaina ai le tino o le tagata?O le tele o uo na asiasi atu i le mafutaga faaleaoaoga o le a fesiligia fesili faapena.O le asō o le a ou avatu ia te oe le tali!E leaga le galue mo se taimi umi i le siosiomaga laupapa PCB.PCB fa'apotopotoga fa'aleagaina e fa'atatau i so'o se fa'aputuga i luga o le eleele, mea leaga, fa'apipi'i ma'a ma adsorbents e fa'aitiitia ai le vaila'au, mea fa'aletino po'o le eletise o le PCBA i tulaga le fa'amaonia.

Fonotaga PCB

 

Tulaga lamatia o le fa'aleagaina o le PCBA, lea e mafai ona ta'ita'ia tuusa'o pe le tuusa'o i le fa'apotopotoga PCB tulaga lamatia, mo se fa'ata'ita'iga:

1. O le acid organic i le toega o le a faaleagaina ai le PCBA;

2. I le faagasologa o le malosiaga, o ion i le toega e mafua ai le electromigration ona o le eseesega i le va o solder solder, e mafua ai le le manuia o le oloa;

3. O toega e aʻafia ai le aafiaga o le ufiufi;

4. A maeʻa le taimi ma suiga o le vevela o le siosiomaga, o le taʻeina ma le warping o le ufiufi o le a mafua ai faʻafitauli i le faʻamaoni o le oloa.

 

PCB fa'apotopotoga fa'aleagaina e fa'atatau i so'o se eleelea i luga o le eleele, teu, adsorbents ma slag inclusions e fa'aitiitia ai le vaila'au, fa'aletino po'o le eletise o le PCBA i tulaga le fa'amaonia.Ina ia faʻaleleia atili le faʻamaoni ma le lelei o oloa faʻaeletoroni, e tatau ona faʻatonuina le i ai o toega i le taimi o le faʻapipiʻiina o le PCB, ma e tatau ona aveese atoa nei mea eleelea pe a manaʻomia.

gaosiga PCB

 

O le faʻaleagaina o le PCB faʻapotopotoga e aofia ai vaega nei:

1. PCB fa'apotopotoga fa'aleagaina luga o le a mafua mai i le fa'aleagaina po'o le fa'ama'iina o vaega fa'apotopotoga PCB maPCB laupapa matagaluega;

2. Fa'amauina tusilima o le a maua fa'ailoga tamatamailima, ma fa'amauina galu o le a maua mai ni fa'ailoga fa'asusuina o galu ma fata (fixture).E mafai ona i ai isi ituaiga o mea leaga i luga o le PCB i luga o le faʻapotopotoga i tikeri eseese, e pei o le faʻapipiʻiina o le kelu, maualuga le vevela kelu o totoe, tamatamai lima ma le pefu;

3. I le gaosiga o le PCB faʻapotopotoga faʻagasologa, e tatau ona faʻaogaina faʻapipiʻi solder, uaea uʻamea mo uʻamea.Flux o le a maua ai toega i le faagasologa o le solderina, faʻaleagaina luga ole laupapa faʻapotopotoga PCB, ma o le mea sili ona leaga;

4. Electrostatic filogia e mafua mai i le efuefu, vai ma solvent asu, ausa, particulate organic mea ma vaega e molia o loʻo faʻapipiʻi i PCB faʻapotopotoga i fale faigaluega.

 

Matou te maua le mautinoa i le tuuina atu ia te oe o le tuufaatasiga sili o le liliu-ki PCB auaunaga faapotopotoga, tulaga lelei, tau ma le tuuina atu taimi i lou Laititi vaega voluma PCB poloaiga faapotopotoga ma Mid batch Volume PCB poloaiga faapotopotoga.

Afai e te suʻeina se mea leleiPCB fa'apotopotoga gaosi oloa, faamolemole lafo lau faila BOM ma faila PCB isales@pcbfuture.com.O au faila uma e matua fa'alilolilo.Matou te tuʻuina atu ia te oe se upusii saʻo ma le taʻitaʻi taimi ile 48 itula.

 

fa'atauga [ˈseɪlz]详细X
基本翻译
fa'atasi销售的,售货的;有关销售的
n.销售(fa'atau 的复数);销售额
n.(Sales)人名;(意、西、葡)萨莱斯;(法)萨勒;(英)塞尔斯
网络释义


Taimi meli: Aukuso-09-2022